Sitemize Hoşgeldiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sitemize Hoşgeldiniz.

Durma Sende Paylaş..

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Meslek Seçimi

3 posters
YazarMesaj
paylasturk
Admin
Admin
paylasturk

Lakap : kaplan

Meslek Seçimi Empty
MesajKonu: Meslek Seçimi   Meslek Seçimi Icon_minitimeC.tesi Ekim 04, 2008 10:30 am

arkadaşlar hepimizin bır hayalı war kuskusuz onumuzdekı yıllarda hangı meslegı neden sececegımızı yazalım buraya hatta istersenız aynı meslegı tanıtabılırsınız olumlu olumsuz yonlerı maaşı calısma yerlerı saatlerı hangı unıversıte okunmalı gıbısınden oncelıkle baslayayım dedım ben psıkolojı okumak ıstıyorum neden dersenız ılgımı fazlasıyla cekıyor hastanelerde sırketlerde en ufak bır aileye bıle hızmet werebılıyor 2. ve 3. seçeneklerımde war basın yayın gazetecılık vs.vs. bırde sızden dınleyelım buyrun paylasın

Alıntı!!!
http://sanal-group.tr.gg
RcG
Yeni Üyemiz
Yeni Üyemiz

Meslek Seçimi Empty
MesajKonu: Meslek Lisesi   Meslek Seçimi Icon_minitimePaz Ekim 05, 2008 10:19 pm

bence turizm meslek lisesi bu devirde çok önem kazanacak.Zaten bu ülkenin turizme ihtiyacı var.Baksanıza 4 bir yanımız güzellik tarihi eser desen var.Plaj,kum,güneş desen var.Yeşillik desen var
Hergün 100lerce otel açılıyor.Bence ki hep öyle gördüm turizm meslek lisesinde okuyun işsiz kalmaz ve paranızda iyi olur(1000 YTL aylık+ bahşiş vs 500 =1500 YTL())
Keşke bizim burda Anadolu turizm meslek lisesi vardı keşke gitseydim.
kurttalha42
Moderatör
Moderatör
kurttalha42

Meslek Seçimi Empty
MesajKonu: Geri: Meslek Seçimi   Meslek Seçimi Icon_minitimeSalı Ekim 07, 2008 12:57 pm

evet bizim ülkenin çok güzelliği var ama kullanmayı bilmiyoruz
http://www.bilgilisite.tr.gg

Meslek Seçimi
1 sayfadaki 1 sayfası